مدیرکل مدیریت بحران گیلان خبر داد؛ فعال سازی مرکز مانیتورینگ ستاد مدیریت بحران گیلان/ شناسایی ۵۰ نقطه آسیب پذیر برف
جارستان به نقل از ایسنا؛ مدیرکل مدیریت بحران گیلان، از رونمایی از نخستین برنامه برش استانی و شهرستانی مقابله با بحران برف در گیلان خبر داد و گفت: مرکز مانیتورینگ ستاد مدیریت بحران استان را فعال کردیم و کلیه محورهای استان را رصد می کنیم. امیر مرادی با بیان اینکه در آستانه فصل زمستان قرار داریم،
جارستان به نقل از ایسنا؛ مدیرکل مدیریت بحران گیلان، از رونمایی از نخستین برنامه برش استانی و شهرستانی مقابله با بحران برف در گیلان خبر داد و گفت: مرکز مانیتورینگ ستاد مدیریت بحران استان را فعال کردیم و کلیه محورهای استان را رصد می کنیم.
امیر مرادی با بیان اینکه در آستانه فصل زمستان قرار داریم، اظهار کرد: از ۲۰ آذرماه برنامه ریزی های لازم جهت راهداری زمستانی و مقابله با بحران برف در استان صورت گرفته است.
وی با اشاره به بارش برف سنگین در بهمن ماه سال ۹۸ و مشکلات حوزه راهداری، افزود: با همکاری دستگاه های عضو ستاد مدیریت بحران استان گیلان از جمله راهداری و فرمانده پلیس راه استان، حدود ۵۰ نقطه آسیب پذیر در حوزه برف سال گذشته را شناسایی کردیم و با برگزاری جلسات منظم از تیرماه سعی کردیم با رفع آسیب ها دیگر شاهد تکرار آن در زمان وقوع برف نباشیم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان، از رونمایی نخستین برنامه برش استانی و شهرستانی مقابله با بحران برف در گیلان خبر داد و اضافه کرد: در این راستا اعتبارات لازم برای خریداری ماشین آلات راهداری و بازسازی ناوگان پیش بینی شده و آمادگی لازم برای مقابله با برف ۹۹ با استفاده از امکانات استان فراهم شده است؛ هرچند این امکانات پاسخگوی برف سنگین نیست، اما با برنامه ریزی و هماهنگی بین دستگاهی با فرمانداران، بخشداران، شهرداران و دهیاران و بخش های نظامی و انتظامی و همراهی سازمان های مردم نهاد و مردم آمادگی برای برف سال ۹۹ فراهم شده است.
مرادی اضافه کرد: تاکنون از دو بارش نسبتا سنگین در استان در ارتفاعات مقدار هفت میلیون و ۲۰۰ هزار مترمکعب برفروبی در روستاها انجام شده که نشان از آمادگی دستگاه هاست.
وی با اشاره به محدودیت ناوگان راهداری استان، متذکر شد: امکانات بخش خصوصی در حوزه زیرساخت های راه و شهرسازی را با ماشین آلات بنیاد مسکن بسیج کردیم و در اختیار راهداری قرار خواهیم داد.
این مقام مسئول، با بیان اینکه تجمیع اطلاعات دستگاه ها در حوزه بحران برف وجود دارد، گفت: یکی از آسیب های برف سال گذشته عدم وجود پایگاه راهداری به تعداد کافی بود که امکان بازگشایی به موقع محورها وجود نداشت. در این راستا اکنون در شصت محور استان پایگاه راهداری فعال بوده و امسال برنامه ریزی خوبی را داریم.
مدیرکل مدیریت بحران گیلان، از اجرایی شدن برنامه منظم عملیاتی برفروبی با فرماندهی سپاه خبر داد و تصریح کرد: مرکز مانیتورینگ ستاد مدیریت بحران استان را فعال کردیم و کلیه محورهای استان را رصد می کنیم. همچنین تیم های هلال احمر و اورژانس و آفرود نیز در کنار راهداری قرار می گیرند.
مرادی، از احصای ۵۱۴ دستگاه انواع ماشین آلات راهداری شامل گریدر، لودر، بولدورز و کامیون برفروب و نمکپاش در استان خبر داد و تاکید کرد: یک تیم ارزیابی از بازرسی استانداری در کنار ستاد مدیریت بحران استان حضور دارند. همچنین تا سطح دهیاری های استان را فعال کردیم و کلیه اطلاعات در سامانه مدیریت بحران استان بارگذاری می شود تا اقدامات راهداری و برق رسانی و سایر دستگاه های خدمات رسان در زمان بحران برف به موقع انجام شود.
وی در پایان به کمبود اعتبارات حوزه برف اشاره کرد و متذکر شد: با تزریق اندکی اعتبار در این بخش توسط دولت، امیدواریم با این برنامه ریزی های صورت گرفته مشکلی برای مدیریت برف ۹۹ پیش نیاید.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰